MENU FEESTDAGEN



GLAS CHAMPAGNE


HERT
cannelloni • geitenkaas • walnoot

SINT-JACOBSVRUCHT
carpaccio • gebakken • Oscietra kaviaar

TARBOT
sinaas • kokkels • curry


*KREEFT
ravioli • bisque • kroket


HAZENRUG
Portobello • winter truffel • amandelkroketten


MACARON
witte chocolade • framboos • pistache



KERSTAVOND €160
OUDEJAARAVOND €175 ( + glas champagne om middernacht)

KERSTDAG • NIEUWJAARSDAG € 140
(menu zonder de kreeft)


Prijzen zijn inclusief aangepaste wijn • water • koffie

TAKE-AWAY FEESTDAGEN

MENU VOOR DE JONGSTEN

AFHALEN
24 december (09:00-12:00)
31 januari (09:00-12:00)

VOOR BIJ HET APERITIEF

tomatensoep • balletjes

bolognese • bladerdeeg

cashewnoten • pinda • gebrand

gefrituurde kippenreepjes

BREYDELHAM KROKET

VOL AU VENT
kroket • bladerdeeg

CHOCOLADEMOUSSE

VOOR BIJ DE KOFFIE
praline met passievrucht

madeleine

pâte fruits

boule de berlin

florentine

INCLUSIEF
- feestelijke menukaart voor op tafel

- drie soorten huisgemaakt brood: spek, zuurdesem en focaccia

- twee soorten hoeveboter

- zoete verrassing

MENU €50