MENU FEESTDAGEN
GLAS CHAMPAGNE
HERT
cannelloni • geitenkaas • walnoot
SINT-JACOBSVRUCHT
carpaccio • gebakken • Oscietra kaviaar
TARBOT
sinaas • kokkels • curry
*KREEFT
ravioli • bisque • kroket
HAZENRUG
Portobello • winter truffel • amandelkroketten
MACARON
witte chocolade • framboos • pistache
KERSTAVOND €160
OUDEJAARAVOND €175 ( + glas champagne om middernacht)
KERSTDAG • NIEUWJAARSDAG € 140
(menu zonder de kreeft)
Prijzen zijn inclusief aangepaste wijn • water • koffie
TAKE-AWAY FEESTDAGEN
MENU VOOR DE JONGSTEN
AFHALEN
24 december (09:00-12:00)
31 januari (09:00-12:00)
❅
VOOR BIJ HET APERITIEF
tomatensoep • balletjes
bolognese • bladerdeeg
cashewnoten • pinda • gebrand
gefrituurde kippenreepjes
❅
BREYDELHAM KROKET
VOL AU VENT
kroket • bladerdeeg
CHOCOLADEMOUSSE
❅
VOOR BIJ DE KOFFIE
praline met passievrucht
madeleine
pâte fruits
boule de berlin
florentine
❅
INCLUSIEF
- feestelijke menukaart voor op tafel
- drie soorten huisgemaakt brood: spek, zuurdesem en focaccia
- twee soorten hoeveboter
- zoete verrassing
MENU €50