MENU FEESTDAGEN



GLAS CHAMPAGNE


HERT
cannelloni • geitenkaas • walnoot

SINT-JACOBSVRUCHT
carpaccio • gebakken • Oscietra kaviaar

TARBOT
sinaas • kokkels • curry


*KREEFT
ravioli • bisque • kroket


HAZENRUG
Portobello • winter truffel • amandelkroketten


MACARON
witte chocolade • framboos • pistache



KERSTAVOND €160
OUDEJAARAVOND €175 ( + glas champagne om middernacht)

KERSTDAG • NIEUWJAARSDAG € 140
(menu zonder de kreeft)


Prijzen zijn inclusief aangepaste wijn • water • koffie

TAKE-AWAY FEESTDAGEN

MENU VOLWASSENEN

AFHALEN
24 december (09:00-12:00)
31 januari (09:00-12:00)

VOOR BIJ HET APERITIEF
oester • appel • kastanje

cashewnoten • pinda • gebrand

krokant • Breydelham • pastache

bao bun • fazant • mais

mossel • saffraan • selder

VICTORIABAARS
garnaal • sesam

PIETERMAN
blanke boter • knolselder

KREEFT THERMIDOR*

HERT
gratin dauphinois • wintergarnituur

MARQUICHE
amandel • mandarijn

VOOR BIJ DE KOFFIE
praline met passievrucht

madeleine

pâte fruits

boule de berlin

florentine

INCLUSIEF
- feestelijke menukaart voor op tafel

- Soorten huisgemaakt brood: spek - zuurdesem - focaccia

- twee soorten hoeveboter

- zoete verrassing

Menu zonder kreeft €85
Optie kreeft €25
KAAS PROEVERIJ • NOTENBROOD • CONFIT €15