MENU FEESTDAGEN
GLAS CHAMPAGNE
HERT
cannelloni • geitenkaas • walnoot
SINT-JACOBSVRUCHT
carpaccio • gebakken • Oscietra kaviaar
TARBOT
sinaas • kokkels • curry
*KREEFT
ravioli • bisque • kroket
HAZENRUG
Portobello • winter truffel • amandelkroketten
MACARON
witte chocolade • framboos • pistache
KERSTAVOND €160
OUDEJAARAVOND €175 ( + glas champagne om middernacht)
KERSTDAG • NIEUWJAARSDAG € 140
(menu zonder de kreeft)
Prijzen zijn inclusief aangepaste wijn • water • koffie
TAKE-AWAY FEESTDAGEN
MENU VOLWASSENEN
AFHALEN
24 december (09:00-12:00)
31 januari (09:00-12:00)
❅
VOOR BIJ HET APERITIEF
oester • appel • kastanje
cashewnoten • pinda • gebrand
krokant • Breydelham • pastache
bao bun • fazant • mais
mossel • saffraan • selder
❅
VICTORIABAARS
garnaal • sesam
PIETERMAN
blanke boter • knolselder
KREEFT THERMIDOR*
HERT
gratin dauphinois • wintergarnituur
MARQUICHE
amandel • mandarijn
❅
VOOR BIJ DE KOFFIE
praline met passievrucht
madeleine
pâte fruits
boule de berlin
florentine
❅
INCLUSIEF
- feestelijke menukaart voor op tafel
- Soorten huisgemaakt brood: spek - zuurdesem - focaccia
- twee soorten hoeveboter
- zoete verrassing
Menu zonder kreeft €85
Optie kreeft €25
KAAS PROEVERIJ • NOTENBROOD • CONFIT €15