Menu

Januari


SINT-JACOBSVRUCHT
bergamot - chorizo - bloedworst


°TARBOT
aubergine - venkel - kappertjes


°°FAZANT
kroket - Cantharel - Enoki


HAVIAN BLANC BLEU
entrecôte - zandwortel - Pont-neuf aardappel

OF

SNOEKBAARS
limoen - spinazie - Fine de Claire


MACARON
chocolade - karamel - hazelnoot


Menu:

3-gangen €45
°4-gangen €55
°°5-gangen €64


Aangepaste wijn:

3-gangen +€15
4-gangen +€19
5-gangen +€24


Kaas VOOR dessert €12
Kaas IN PLAATS VAN dessert: €5

VOORGERECHTEN


GARNAALKROKET €18
garnaal - kroepoek - limoen


SINT-JACOBSVRUCHT €19
bergamot - chorizo - bloedworst


TARBOT €21
aubergine - venkel - kappertjes


FAZANT €18
kroket - Cantharel - Enoki



HOOFDGERECHTEN


FILET PUR €35
Holstein - amandelkroketten - wintergarnituur


ZEETONG €32
spinazie - mossel - kokkels - garnalen


HAVIAN BLANC BLEU €32
entrecôte - zandwortel - Pont-neuf aardappel


SNOEKBAARS €28
limoen - spinazie - Fine de Claire


HAZENRUG/2personen €64
wintergarnituur - veenbessen - amandelkroket



DESSERT


MACARON €10
chocolade - karamel - hazelnoot


DAME BLANCHE 'op het moment gedraaid' €10


KAAS ASSORTIMENT €12


SABAYON €11



LUNCH (MIDDAG) €35
AANGEPASTE WIJN: €14
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert