MENU FEESTDAGEN
GLAS CHAMPAGNE
HERT
cannelloni • geitenkaas • walnoot
SINT-JACOBSVRUCHT
carpaccio • gebakken • Oscietra kaviaar
TARBOT
sinaas • kokkels • curry
*KREEFT
ravioli • bisque • kroket
HAZENRUG
Portobello • winter truffel • amandelkroketten
MACARON
witte chocolade • framboos • pistache
KERSTAVOND €160
OUDEJAARAVOND €175 ( + glas champagne om middernacht)
KERSTDAG • NIEUWJAARSDAG € 140
(menu zonder de kreeft)
Prijzen zijn inclusief aangepaste wijn • water • koffie
TAKE-AWAY FEESTDAGEN
AFHALEN
24 december (09:00-12:00)
31 januari (09:00-12:00)
INCLUSIEF
-feestelijke menukaart
-Soorten huisgemaakt brood:
spek - zuurdesem - focaccia
-Hoeveboter en boter met gekarameliseerde ajuin
VOOR BIJ HET APERITIEF
mossel • crème • Noordzee
Pane Carasau • hummus • pistache • granaatappel
schartong • mousseline • geroosterde ui
Mechelse koekoek • bladerdeeg • groene pesto
cashewnoten • pinda • gebrand
ZEEBAARS
hartige cake • guacamole • Gomasio
KABELJAUW
Ponzu • prei • groene kruiden
KREEFT*
Thermidor • Courvoisier • tomaat
HERTENKALF
witloof • boschampignon • gratin dauphinois
CALLEBAUT'S BOSWANDELING
chocolade • karamel • Elixir d'Anvers
'VOOR BIJ DE KOFFIE'
praline • passievrucht • amandelpraliné
madeleine • speculoos • kaneel
suikerwafel • chocolade • vanille
zanddeeg • limoen • hoeveboter
Menu zonder kreeft €75
Optie kreeft €20
Optie proeverij kazen • notenbrood • confit €15
TAKE-AWAY KIDS
INCLUSIEF
-feestelijke menukaart
-Soorten huisgemaakt brood:
spek - zuurdesem - focaccia
-Hoeveboter en boter met gekarameliseerde ajuin
-zoete verassing
'VOOR BIJ HET APERITIEF'
soep • tomaat • balletjes
Bolognaise • bladerdeeg • Emmental
cashewnoten • pinda • gebrand
gefrituurde kippenreepjes
GARNAALKROKET
handgepelde grijze garnaal • limoen
MECHELSE KOEKOEK
appelmoes • gratin dauphinois
CHOCOLADEMOUSSE
'VOOR BIJ DE KOFFIE'
praline • passievrucht • amandelpraliné
madeleine • speculoos • kaneel
suikerwafel • chocolade • vanille
zanddeeg • limoen • hoeveboter
MENU €45