MENU November

Op vrijdagavond - zaterdagavond - zondagmiddag
werken wij enkel met onze 4-, 5- of 6-gangen menu.


HERTENKALF • LENG
pesto • cheddar • pastinaak


°KABELJAUW
ratatouille • granaatappel • beurre blanc


°° WILDE EEND
Witte van Rotselaar • kroket • hazelnoot


°°°IMPERIAL HERITAGE CAVIAR
Sint-Jacobsvrucht 'handpicked' • bloemkool


FAZANT
fine champagnesaus • witloof • amandelkroket

OF

HAZENRUG per twee personen (+€10 pp.)
Arlequin • spruit • Gratin Dauphinois


MOKKA
boudoir • karamel • mascarpone


Menu:

3-gangen €47
°4-gangen €57
°°5-gangen €67
°°°6-gangen €95



Aangepaste wijn:

3-gangen + €19
4-gangen + €24
5-gangen + €29
6-gangen + €36


Kaas VOOR dessert €12
Kaas IN PLAATS VAN dessert: €5



Wij starten onze 5-gangen menu ten laatste op om 13uur & 20 uur !!
Bedankt voor het begrip..

VOORGERECHTEN


IMPERIAL HERITAGE CAVIAR €45
Sint-Jacobsvrucht 'handpicked' • bloemkool


GARNAALKROKET €22
handgepelde garnaal • peterselie • limoen


HERTENKALF • LENG €19
pesto • cheddar • pastinaak


KABELJAUW €24
ratatouille • granaatappel • beurre blanc


WILDE EEND €23
Witte van Rotselaar • kroket • hazelnoot



HOOFDGERECHTEN


FAZANT €33
fine champagnesaus • witloof • amandelkroket


HAZENRUG €85/ 2 personen
Arlequin • veenbessen • Gratin Dauphinois


WILDE EEND €33
kroket • witloof • Gratin Dauphinois


LENG €32
bloemkool • Saffraan • Ratte aardappel



DESSERT


MOKKA €12
boudoir • karamel • mascarpone


DAME BLANCHE 'op het moment gedraaid' €11


KAAS ASSORTIMENT €12


SABAYON €11


LUNCH (MIDDAG) €36
AANGEPASTE WIJN: €16
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert